Форум

ретро мотоцикл
  • Всі ми любимо ретро скутери, а яке відношення до ретро мотоциклів.. ?? на наступний сезон хочу взяти собі байк років 60-80 .. знаю, що багато хто їздить вже на мотоциклах..то ж дайте пораду як воно переходити зі скутера на мотоцикл чи є якісь труднощі..- більша вага, більший обєм, бльша швидкість ясно шо все це буде трішки незвично спершу, але може ше шось чого я поки не розумію?? скажу зразу шо я 100кг але коли сів в салоні на geon hammer якось воно так страшнувато стало..великий важкий.. і подумав я про яву 350 стареньку. якщо хтось їздить на такій прошу дати рекомендацї чи варто брати чи дивитись в стороні Дніпра чи ще чогось old school

вибачайте за многа букав..

• Отношение позитивное :)
    Если с головой все в порядке, какие тут трудности, пару дней практики и ко всему привыкаешь, я имею ввиду что-то до 400 кубиков.
    Я лично бы смотрел в сторону японцев : yamaha sr400, honda cb500, honda gb500 и т.д
    Конечно и Ява будет хороша как первый мотоцикл, если есть гараж и свободное время :)

• по кількості коментів видно не багато хто катає на мотоциклах вже..

• Мне очень нравится,я себе летом мотоцикл взял,ИЖ-49 '57года ,сейчас в гараже с ним сижу) Ездил на нём пару раз по городу-ощущения просто супер! Чувствуешь себя царём)) Ещё очень приятно что очень много людей обращают на него внимание,многие машины едут на ровне и обгоняя мигают аварийками,один раз даже парень из люка вылез и кричал что всё это очень круто.
    В общем надеюсь перебрать его и сделать из него конфетку к лету http://media.tumblr.com/tumblr_lr9cloIkLc1qmigo4.jpg

• за скільки ти його взяв!?? як відчуття в кервуанні після скута?? крута техніка..

• Я его взял в среднем за 500$ но мне очень повезло.Продавец очень срочно его продавал потому что из-за мота его жена из дому выгоняла))
    Конечно всё было не так лучезарно как описывал мне продавец,сотку он не ехал да и вообще он оказался не на ходу,и с ним пришлось попотеть пока он наконец-то завёлся...Сейчас мот на стадии разобранного двигателя.
    В управлении на мопед он ничуть не похож,абсолютно! Большой ,тяжелый,ужасно не поворотливый по сравнению с мопедом+ ручная кпп с нейтралью между каждой передачей и пока что плохими тормозами,достаточно вялые динамические характеристики(опять же пока что)) Но ко всему этому быстро привыкаешь и потом всё кажется уже привычным делом и катание приносит кучу ужовольствия !)

• скільки ти в ного вклав?? я розумію що мотоцикл це безкнечна трата грошей на стайлінг та ремонт просто розраховую до 1000бачей взяти або шось робоче і в гарному стані. або теж за 500 і потихеньку доводити амостійно до розуму... просто цікаво чи вийде? зареєтрував вже його и він на старих номерах!?? мені здається шо сотку на ньому не обовязково їхати..треба їхати 50-60 і щоб всі обертались..

• Сейчас я в него вложил около 150$ ,но это только начало)
    В принципе в тысячу вполне можно уложится-я так и планирую сделать.
    Пока что мотоцикл со старыми номерами и со старым техпаспортом,бумажками я решил заняться зимой . А на счёт скорости-то мой джорно около 70 едет,при этом резкий на подхват,хочу что бы мот мог ехать чуть больше сотни, но ездить на нём думаю спокойно,так что бы по лайту с доской колесить из Киева в скейтпарк в Вышгороде)

• да мот крутой
    я тоже подумывал о какойто либо яве либо днепре ноне знал или ето хоть хтото поймет

• конечно поймут, вот увидите через год-два таких мотоциклов будет гораздо больше. до нас просто пока не дошла эта волна в полной мере. очень многие знакомые переделывают старые мотоциклы или собираются это делать в ближайшее время. так что подключайтесь все, кто хотел, но не знал как начать)

• - 2 ilya: звичайно кожен із нас дивився б в сторону японії, західної європи чи америки, але поки "бідні бо дурні)" то для початку будемо обирати що по зубам. :)
    - 2 MityaMK: иж-49 тру! копія ДКВ нз-350 і як не дивно для совків дуже вдала копія!)
    але не намагайся на ньому їздити 100км/год!!! такої швидкості не кожен юпітер чи планета 2, 3 зможе триматися на яких двигуни з вищими обертами ніж у иж49. Це взагалі можна сказати військовий мот з тяговитим на низах двигуном. 70км/год ото його! ;)
    http://motosvit.com/Izh/Izh.html
    http://www.zr.ru/a/327411/
    - 2 blackjesus: стосовно яви - хороший вибір, але не все так круто як на картинках чи ютубі) така техніка для ЕНТУЗІАСТІВ і за нею постійно треба дивитися . якщо не любиш крутити залізяки,не вмієш, немаєш мат-тех засобів,гаража то для тебе це буде жахіттям а не мотоциклом! Це я не кажу тільки про яву, а про всі совкоцикли(ссср). Доречі ява завжди була чехословацьким, потім чеським мотоциклом!!! Але віднеснмо зараз її до совків так як вона нам звична і не дуже технологічно досконала.
    Тож але якщо брати з усіх совків то яви найнадійніші, найшвидші з усіх відносно. А про Дніпро самі опозитчики придумали прислів"я: "Якщо з Дніпра не тиче масло то значить його там немає" =)
    короч зараз писати багато не буду,конкретні питання тут задавай,буду давати відповіді :)
    ось знайомий бобра зробив з 250/559: http://roker.kiev.ua/viewtopic.php?f=30&t=688
    П.С. сам їжджу на Яві-350 не трушній, але дуже рідкісній :). до цього їздив на улюбленому Джорно... ех ностальгія... :)

• фотки давай раз рідкісна... гараж є транспортний універ закінчував.. наступний сезон надіюсь буде вже мотоциклетний..шукаю підходящі варіанти..

взагалі в мене мрія кастом свій зробити..

• я ж кажу рідкісна, але не тру,не класична((. 1998 р.в.
    купив її бо тоді набридло їздити на мопедах, хотілось більше. А цю яву я давно пригледів, власника знав, чоловік совісний,мот в гарному стані і дешевше за ринкових цін(знаходилась в селі) то чому б не взяти)) в києві таких 2шт, в україні мабуть з десяток буде)
    моя тема на рокері(спілка явістів України): http://roker.kiev.ua/viewtopic.php?f=30&t=958

• если чесно никогда не мог понять как можно ездить на кастомах на них походу вся спина и в прочем весь водитель постоянно в грези

• чего только не делают люди ради красоты и стиля))

• у меня на жорике пасажиры жалуютса што на спину грязь забрасует а на таких мотоцыклах походу только в сухую погоду по асвальту ездить

• хочу каферейсер забахать якийсь..з совкоцикла варто робить?? чи буде смішно??...звісно що краще щось японське переробити!

Іван кастоми на те і кастоми щоб робити їх під себе.. тобі вони не обовязково мають всі поголовно подобатись ... у когось весь смак каталки щоб спина була в гряз і нший зробить крило та ше й сидіння для "нажопника" з ручками як у королівського крісла..

до того ж більшіть кастомів які ти міг бачити в інтрернетах або ж західного берега США тамде дощ раз в 3 місяці або ж з Європи там де грязі на дорогах немає....

• Из совкоцикла можно сделать,но это ооочень накладно+ очень много работы.И по ходовым характеристикам он заметно уступает всем японцам и европейцам.Если есть гараж,инструменты,ровные руки и куча свободного времени -то в перёд! Лично я считаю что каферейсер должен быть быстрым,значит это врядли выйдет из совкоцикла

• основний канон тру кафера це побиття швидкісного бар'еру в 100миль/год(160км/г.)
    тільки добре форсований і дороблений совок здатний на таке! І то не кожен,хіба що урал,дніпро,иж пс,ява350. Про спец гоночні апарати типу иж ш-12 і серпуховські одиночні варіанти говорити не будемо.

Добро пожаловать!

Похоже, что Вы здесь впервые. Если хотите поучаствовать, нажмите на одну из этих кнопок!

Войти Зарегистрироваться